سامانه آموزش مربیان (ســـــــام)

Instructor Training System

پودمان ها

در این فرم می توانید پودمان های آموزشی این شعبه را مشاهده فرمایید

آشپزی به روش سنتی 2

مدت: 35 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

آشپزی غذای فوری

مدت: 50 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

حلواپزی (بوتیکی)

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

مربیگری نانوایی (پیشرفته)

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

مربیگری نانوایی (مقدماتی)

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

فرآوری خشکبار

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

کنترل نحوه طراحی ساخت ساختمان و تجهیزات فرآوری غذا

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

تشریح مبانی HACCP در صنایع غذایی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

اصول بهداشت در صنایع غذایی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

راه اندازی آشپزخانه صنعتی(کارآفرینی امورفرآوری غذا )

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

اصول مدیریت آشپزخانه صنعتی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

تهیه سوسیس و کالباس

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

اصول نگهداری مواد غذایی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

دسرسازی سنتی

مدت: 27 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

تهیه انواع بستنی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

آموزش تزیین حنای عروس

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

دوخت کت مردانه ( صنعتی )

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

نازکدوزی به روش فرانسوی

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

الگوساز و دوخت کت و پالتو - متد متریک

مدت: 30 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

فناوری ارتباطات( شبکه تخصصی مربیان)

مدت: 0 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

فناوری های نوین و گرافیک ( شبکه تخصصی مربیان)

مدت: 0 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

طراحی و توسعه وب ( شبکه تخصصی مربیان)

مدت: 0 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

تجارت الکترونیک ( شبکه تخصصی مربیان)

مدت: 0 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان

نرم افزار ( شبکه تخصصی مربیان)

مدت: 0 ساعت

تعداد جلسات: 0

جزئیات پودمان
مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای